Registracija mladih

Često postavljana pitanja

Pregledajte odgovore na pitanja koja se najčešće postavljaju o platformi i šta ona nudi omladinskim organizacijama i mladima.

Da li je registracija na sajtu i korišćenje njegovih usluga besplatna?

DA. Sve usluge koje nudi platforma YouthEngage su besplatne kako za mlade tako i za omladinske organizacije.

Da li mogu da se prijavim za učešće na mobilnostima van Evrope preko ove platforme?
DA, ali su organizacije preko kojih idete na razmene i ostale oblike mobilnosti locirane isključivo u Evropi.
Da li moram da učestvujem u svim istraživanjima koja budem dobijao/la nakon registracije?

NE. Učešće u onlajn istraživanjima za koja budete dobijali poziv nije obavezno ali je preporučljivo pošto tako doprinosite unapređenju položaja mladih širom Evrope. 

Zašto je neophodno da unesem sve tražene podatake prilikom registracije?

Registracioni formular je obiman sa dobrim razlogom. Podatke koje nam date o prebivalištu, školovanju, bračnom stanju i zaposlenju pomoćiće nam da vam ciljano šaljemo istraživanja koja sprovode organizacije registrovane na platformi.

Registracioni formular

Registrovanjem i kreiranjem profila na ovoj platformi, moći ćete da podnosite inicijative Udruženju građana Libero, da učestvujete u istraživanjima koje sprovode organizacije iz Srbije i da se prijavite za učešće u programima razmene širom Evrope. Nakon što popunite formular, mi ćemo verifikovati vaše podatke i poslati vam mejl sa potvrdom. Onda ćete moći da se prijavite na svoj profil i da koristite sve benefite platforme.

[wppb-register form_name="registracija-za-mlade"]

Ova platforma je razvijena je od strane Udruženje građana Libero uz podršku projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”, finansiranog od strane Švajcarska agenciju za razvoj i saradnju (SDC).