Organizacije

ŠTA NUDIMO OMLADINSKIM ORGANIZACIJAMA

Na platformi YouthEngage.net možete podeliti pozive za vaše aktivnosti mobilnosti.  Na taj način lakše ćete dopreti do novih potencijalnih učesnika, volontera i aktvista iz Srbije i ostatka Evrope. Ne zaboravite da smo vam pripremili i besplatne vodiče za unapređenje vaše komunikacione strategije ka mladima.

=

Komunicirajte sa mladim ljudima

Naučite kako da Naše besplatne i gotove komunikacione strategije će pomoći vašoj organizaciji da efikasno komunicira o vašim mogućnostima mobilnosti sa različitim socio-ekonomskim grupama mladih, povećavajući tako broj, raznovrsnost i kvalitet učesnika.

=

Delite svoje pozive za mobilnost

Učinite svoje pozive o aktivnostima mobilnosti dostupnim većem broju potencijalnih učesnika tako što ćete ih deliti na ovoj platformi. Registrujte svoju organizaciju i kreirajte njen profil popunjavanjem jednostavnog obrasca za registraciju. Kada vaš nalog bude verifikovan, moći ćete da delite pozive sa učesnicima za aktivnosti mobilnosti koje sprovodite na platformi.

b

Osigurajte bezbednost svojih učesnika

Pripremili smo vodič korak po korak za obezbeđivanje bezbednosti i sigurnosti učesnika u aktivnostima mobilnosti vaše organizacije. Možete mu pristupiti besplatno.

b

Povežite se sa drugim organizacijama

Kada se registrujete i postavite svoj profil na platformi, logo vaše organizacije i kontakt detalji će biti navedeni na stranici „Registrovane organizacije“, što omogućava potencijalnim partnerima, zainteresovanim stranama i volonterima da lako stupe u kontakt sa vama.

Najavite svoju priliku za mobilnost u nekoliko jednostavnih koraka!

 

 

Kako biste objavili poziv na platformi YouthEngage.net morate otvoriti svoj nalog

 

 

KORAK 1 - Priprema poziva za mobilnost

Popunite obrazac sa svim podacima koje potencijalni kandidati treba da znaju o vašoj mobilnosti. Ne zaboravite da napravite formular za prijavu na Google formu ili sličnom servisu za prikupljanje prijava i da nalepite link do njega u odgovarajuće polje. Imajte na umu da na ovoj platformi ne čuvamo podatke o kandidatima vaše organizacije.

KORAK 2 - Slanje poziva

Kada popunite formular kliknite na dugme „Pošalji“. Nakon toga ćemo proveriti i potvrditi vaš poziv.

KORAK 3 - Izbor učesnika aktivnosti

Kada proverimo vaš poziv za učesnike, biće objavljen na platformi i svi posetioci sajta će moći da ga vide. Na vama je sada samo da izvršite selekciju prijavljenih učesnika nakon isteka roka za prijavljivanje i da odgovorite na njihova potencijalna pitanja i nedoumice.

Registrovane organizacije

 

Ova platforma je razvijena je od strane Udruženje građana Libero uz podršku projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”, finansiranog od strane Švajcarska agenciju za razvoj i saradnju (SDC).