Politika privatnosti

Politika privatnosti
Posetom sajtu i njegovim korišćenjem potvrđujete da prihvatate našu Politiku privatnosti i važeće zakonske propise koji uređuju ovu oblast, bez ograničenja.

Zaštita privatnosti
Ovaj sajt poštuje i štiti Vašu privatnost i ne dostavlja Vaše lične podatke trećim licima. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. E-mail adresu koristimo isključivo za komunikaciju sa Vama.

Korišćenje podataka
Podatke o posetama prikupljamo isključivo za analize statističke prirode, koje nam pomažu da poboljšamo rad i ponudimo Vam što kvalitetnije sadržaje, u skladu sa Vašim interesovanjima i potrebama.

Odricanje od odgovornosti
Nismo odgovorni za preuzimanje i objavljivanje tekstova koji se nalaze na sajtu od strane trećih lica bez naše saglasnosti.

Kontakt
Sve dodatne informacije i objašnjenja vezana za našu Politiku privatnosti i njeno sprovođenje možete dobiti upitom na e-mail adresu office@libero.org.rs

Ova platforma je razvijena je od strane Udruženje građana Libero uz podršku projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”, finansiranog od strane Švajcarska agenciju za razvoj i saradnju (SDC).