Mladi

Zašto učestvovati?

 

Stalno čujemo kako je glas mladih važan i da bi trebalo da se čuje i to najviše na teme koje tište mlade. Ovo je prilika za vas da kažete svoje mišljenje i da ono postane deo budućih programa i odluka koje će se ticati tebe i tvojih vršnjaka.


Ukoliko se opredelite da postanete deo ekipe na YouthEngage.net platformi pomoći ćete mnogobrojnim organizacijama i drugima koji vode brigu o mladima da prave programe koji su po meri vaše generacije jer, zahvaljujući ovoj platformi, od sada se vi pitate kakvi će to programi biti.

Evo šta treba da uradiš:

Registrujte se

Potrebno nam je nekoliko osnovnih podataka kako bi pojedina istraživanja bila prilagođena upravo vašim interesovanjima i potrebama.

Koristite pogodnosti

Pružamo određene pogodnosti u zajednici koja vam sleduju kao članu ekipe Youthengage.net platforme (karte za bazen, pozorište, teretanu…)

Odgovorite na pitanja

Dinamikom koju ste izabrali stizaće vam pitanja na koja možete da odgovorite kad budete imali vremena. Pitanja su kratka i sva su na klik.

Budite deo promene

Svedočite kako se sprovode novi programi po meri mladih, a ono najbolje, vi si razlog tih promena. Jer, ne zaboravite – od sada se mladi pitaju!

Postupak prijave

Unos podataka

Pristupite stranici za registraciju novih korisnika i unesite tražene podatke u registracioni formular. Proces registracije traje svega par minuta.

Verifikacija

Nakon popunjavanja registracionog formulara bićete automatski verifikovani i možete se odmah prijaviti na svoj nalog.  Na adresu elektronske pošte koju si uneo u registracioni formular stićiće mejl dobrodošlice. Nakon prijave u svakom trenutku možete menjati svoj profil preko stranice za prijavu postojećih korisnika.

Istraživanje

Na osnovu podataka koje ste uneli u registracioni formular na adresu elektronske pošte slaćemo vam pozive za učešće u relevantnim onlajn istraživanjima

Još se niste registrovali? Učinite to ovde!

Već imate svoj nalog? Prijavite se ovde!

Ova platforma je razvijena je od strane Udruženje građana Libero uz podršku projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”, finansiranog od strane Švajcarska agenciju za razvoj i saradnju (SDC).