Inicijative mladih

Dobro došli na inicijative mladih Udruženja građana Libero! Na ovoj stranici u svega par klikova možete uputiti inicijativu ka našoj organizaciji koja se tiče prava i potreba mladih, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u najbržem roku. Ova funkcija platforme zamišljena je kao servis za uspostavljanje dvosmerne komunikacije između mladih ljudi i naše organizacije kako bismo zajedno radili na projektima, aktivnostima i politikama koji će doprineti poboljšanju položaja mladih u Srbiji i Evropi. Libero ima 20 godina iskustva u radu sa mladima na polju zaštite njihovih prava,  promocije aktivne participacije u donošenju odluka, interkulturalnom dijalogu i snaženju evropskih vrednosti u našem društvu.

 

ŠTA ĆEMO MI PREDUZETI NAKON ŠTO DOBIJEMO VAŠU INICIJATIVU?

l

Analiza

Nakon što dobijemo inicijativu od vas izvršićemo procenu naših kapaciteta kako bismo vam na zadovoljavajući način odgovorili. Libero ima izgrađene kapacitete za sprovođenje obuka, zagovaranja, istraživanja i kampanja koje su usmerene ka potrebama mladih.

i

Odgovor

Nakon što sprovedemo analizu u najkraćem roku ćemo odgovoriti na vašu inicijativu i predočićemo vam koje korake planiramo da preduzmemo. Ukoliko nismo u mogućnosti da vas poidr

Akcija!

Nakon što utvrdimo da je vašu inicijativu moguće relizovati zajedno sa vama ćemo pristupiti radu na njoj.

PODNOŠENJE INICIJATIVE

Klikom na dugme ispod pristupićete formularu za podnošenje inicijativa.

KORAK 1. Popunjavanje formulara

Kliknite na dugme “Podnesi inicijativu” i popunite formular u kome ćete detaljno opisati vašu inicijativu

KORAK 2. Podnošenje upitnika

Nakon što završite popunjavanje formulara za podnošenje inicijative kliknite na dugme „Pošalji“. Odgovorićemo vam u najkraćem roku.

SKORAK 3. Akcija!

Nakon što predate svoju inicijaticu stupićemo u kontakt sa vama u najskorijem vremenu kako bismo utvrdili koji su sledeći koraci koje zajedno možemo preduzeti.

Kroz volontiranju u Liberu razvio sam korisne veštine i znanja koji su mi pomogli ne samo da upoznam nove ljude, putujem već i da razvijem svoje radne navike i odgovornost.

Lazar Pavlović, volonter

Kod Libera mi se posebno dopada što uvek u stopu prate IT trendove i što ih primenjuju u svom radu. To se posebno pokazalo tokom pandemije kada sam učestvovala u njihovim onlajn radionicama koje su bile zanimljive, interaktivne i sadržajne.

Nemanja Vilotijević, , učesnik onlajn radionice

Volontiranje u Liberu sam započela odmah nakon upisivanje na fakultet i doseljavanja u Beograd, još 2015. godine. Od tada sam učestvovala u brojnim seminarima i razmenama koje je ova organizacija sprovela. I moram reći da sam zahvaljući njima stekla nove prijatelje iz cele Evrope, usvojila sam znanja koja su mi pomogla tokom studija i naučila sam puno o značaju ljudskih prava.

Danijela Jovanović, volonterka

Ova platforma je razvijena je od strane Udruženje građana Libero uz podršku projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”, finansiranog od strane Švajcarska agenciju za razvoj i saradnju (SDC).