Aktivne prilike

AKTIVNE PRILIKE ZA RAZMENU

Na ovoj stranici ćete pronaći informacije o mogućnostima mobilnosti (treninzi, seminari, studijske posete, razmene i drugo) koje objavljuju organizacije registrovane na platformi.

PRETRAŽITE PRILIKE ZA MOBILNOSTI

Koristite filtere da potražite mogućnosti mobilnosti koje najbolje odgovaraju vašim interesovanjima i prijavite se za njih tako što ćete kliknuti na sličice ispod i popuniti formulare za prijavu.

[listdom-search id="761"]
[listdom id="759"]

OTKRIJTE ZAVRŠENE PRILIKE ZA MOBILNOSTI

 Ovaj odeljak sadrži bazu mogućnosti mobilnosti koje su već realizovane, ili čiji su rokovi za podnošenje prijava za učešće prošli.

[dipl_blog_slider slider_layout=”layout3″ include_categories=”151″ show_author=”off” show_date=”off” show_categories=”off” show_comments=”off” post_per_slide_tablet=”2″ post_per_slide_phone=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” filter_hue_rotate=”359deg” filter_saturate=”21%” filter_brightness=”73%” filter_sepia=”77%” global_colors_info=”{}”][/dipl_blog_slider]

Ova platforma je razvijena je od strane Udruženje građana Libero uz podršku projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”, finansiranog od strane Švajcarska agenciju za razvoj i saradnju (SDC).